keyboard_arrow_right
69

Nuru massage sverige thaimassage borlänge

en del av buddismen i den thailändska kulturen. Thaimassage, Oljemassage, Örtmassage, Aromamassage, Aloeveramassage, Kokosoljemassage, Fotmassage, Hotoilmassage, Hotstonemassage, Fotvård och Bodyscrub. Ni kan boka tider då det kommer vara öppet delar av dagarna men undvik dropin under perioden, massage : Vi erbjuder friskvård med. Försök hålla tiden då det kan vara andra kunder bokade efter. Vänstersidan vid garage nerfarten. Ingång via källardörr bakom Haga Pizzeria. Ge ett presentkort till dina nära och kära. Vi tar även emot dropin i mån av tid. Är det här ditt företag? XX of XX reviews Läs fler omdömen Gör dina omdömen synliga genom att lägga in en widget på din hemsida. Vi tar hand om dig och ger en underbar friskvårdsmassage och kroppsvård enligt thailändsk tradition. Hoppsan, någonting har gått fel.

Massage: Nuru massage sverige thaimassage borlänge

Tack för att du respekterar detta. Skicka inte boknings förfrågning via e-post eller facebook. Bokning via telefon, endast kontant betalning eller swish (ej kort)! Engelbrektsgatan 28 Hagalund Borlänge. Unna dig friskvård och egentid. Det finns tyvärr människor med både rasistiska och sexistiska fördomar. Vill du bara koppla av en stund? Anpassa din widget som du vill ha den och kopiera sedan koden till din hemsida! Köp presentkort, vi erbjuder presentkort som är en uppskattad present att ge eller.

Nuru massage sverige thaimassage borlänge - Japansk, massage

Semesterperiod 4-21 Augusti månad med Sön 5/8 Stängt. Innehållet nedan är skapat av våra användare. Respektera att diplomerade massöser är utbildade specialister som har studerat länge. Så slipper ni riskera avkortad tid eller kanske ej få er behandling. Boka helst tid via telefon i förväg. Behandla dem med den respekt de förtjänar. Är du stel eller har ont i ryggen?

Japa s Thai: Nuru massage sverige thaimassage borlänge

Massage är nuru massage sverige thaimassage borlänge det mest naturliga utan några som helst inslag av mediciner eller biverkningar för kroppen. Massage : Vi erbjuder friskvård med Thaimassage, Oljemassage, Örtmassage, Aromamassage, Aloeveramassage, Kokosoljemassage, Fotmassage, Hotoilmassage, Hotstonemassage, Fotvård och Bodyscrub. Bokning via telefon Endast kontant betalning eller swish (ej kort)! Öppet alla dagar 10:00 20:00. Engelbrektsgatan 28 Hagalund Borlänge. Namnet Japansk massage går under samma koncept som benämningar som Asiatisk massage och afrikansk massage där man försöker anspela på ett ursprung som är så vagt och odefinierbart att det inte går att kontrollera vad det är för att göra det mer exotiskt. Jag kommer från Thailand och flyttade till Sverige. Thailand är ett mycket populär turistresemål. Och många som har testat thaimassage på plats har önskat att få detta utbud även efter hemkomst. I och med detta har jag har äntligen kunnat förverkliga min dröm om att starta ett eget företag inom traditionell thaimassage. Många år jobbat med massage innan jag kom till, sverige.

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *